7 luni.
Ce s-a intimplat ?
De ce nu l-a remarcat nimeni cu exceptia ascultatorilor deja existenti ?

De ce exista doua (doua !!!!) recenzii (din care una… mai bine tac) ?
De vinzari nici nu vreau sa deschid discutia.
Nu e pe torente. Nu e pe DC (ba e, dar foarte putin). Sa inteleg ca se asculta pe site ? Ca ascultatorii nostri sint toti anti-piraterie si detin discul original ?
Mai ca-mi vine mie sa-l urc pe vreun demonoid ceva.
Nu inteleg. Ce am facut gresit ? Publicitate a fost, comunicare la greu (la nivelul pe care ni-l permitem, evident). Hell, am fost pina si la Capatos.
Vreau si eu sa inteleg cum functioneaza “industria” asta. Pina una-alta, ramine un mare mister pentru toti, si nu stiu cit de mult invatam, pentru ca nu am ajuns chiar acolo unde ne-am fi dorit noi, adica pe Wembley, ce sa mai zicem de radio-urile romanesti 😉
Vreau doar sa cred ca nu e o loterie.

Lasati-mi speranta asta.

Eh. Sper ca n-o fi dracu’ asa de negru. Ma gindeam sa incercam ceva impreuna. Voiam sa stiu daca cineva are alte idei de avansare a situatiunii, pt ca mie mi se pare ca le-am cam incercat pe toate. Ok, recunosc ca nu sint eu prea vesel, dar sint cu siguranta cel care ride cel mai mult din byron (desi codrut are dinti mai multi), iar asta nu e un post fara nici un fel de scop, doar plins de mila si-atit. Asta se poate si fara blog. Va provocam la o discutie pe marginea asta. Nu poti sa stii niciodata de unde apar idei misto si utile (si cine stie, poate-l pune cineva pe demonoid :))
Ei ?


70 Replies to “Mistere alchimice”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *