Il astept infrigurat de la Arriving Somewhere.
E al doilea DVD live Porcupine Tree (si primul bluray). Tocmai l-am vazut, sint rupt. Exceptionala prezentarea, sunetul, cintarea, filmarile, filmuletele lui Lasse Hoile. Probabil ca asta e noua referinta de sunet BD, mixul DTS-HD MA de pe bluray e absolut senzational.
O singura problema, strict pentru bolnavi – dar astia sint cei care cumpara blurayuri – versiunea BD are o problema, la codarea video s-a intimplat ceva cu spatiul de culoare, negrul nu e adinc, e mai deschis, rezultatul e ca totul are contrast vizibil mai mic decit ar trebui. Pt un concert plin de intuneric atmosferic, asta inseamna buba. DVDul nu are problema asta, pacat – si ma mir, la cit de control freak e Wilson cu produsele lui. Probabil nu se pricepe si la video, dar m-ar mira sa nu fi observat. Pe mine m-a deranjat imediat, am dat un search si au aparut o gramada de alti bolnavi la fel de deranjati, deci nu e doar discul meu. Ca sa fiti avertizati.

Oricum, sunetul si cintarea sint absolut dureroase. Daca nu i-as fi vazut live as fi crezut ca e tras in studio. E perfect, ce sa mai.
Dar sint convins ca toti stiti de Porcupine Tree, nu-i asa ?


9 Replies to “Porcupine Tree – Anesthetize”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *