Am citit stupefiat stirea asta si pdful cu studiul pe larg.
N-am realizat ca treaba sta chiar atit de rau. Sigur, fac parte dintr-una din generatiile careia i se tot repeta pina la convingere ca moaaaa ce nivel de educatie generala avem in Romania, nu ca la americanii aia prosti care nu-s in stare sa adune sau la nemtii care nu invata decit cum sa faca surubul de 15, iar noi rezolvam integrale intr-a noua.
Buba e ca tot rezolvind integrale intr-a noua si papagalicind recenzii la Baltagul nu mai apucam sa aflam ca Soarele nu se invirte in jurul Pamintului. Si sa nu intram in creationism/evolutionism, ca doare.

N-am sa intru in detalii, cititi-l si ingroziti-va si voi.
Nu stiu cine si de ce l-a platit, de ce sint relativ putine intrebari pentru a trage concluzii semnificative privind cultura generala a populatiei pe domenii, si, ma rog, concluziile sugereaza voalat ca biserica si cultura generala sint invers proportionale si ca oricum treaba merge din rau in mai rau (in ultimii cinci ani, numarul celor care cred ca Soarele se invirte in jurul Pamintului a crescut de la 27% la 42%)

Iar stam confortabil, dupa cum sintem obisnuiti, pe unul din ultimele locuri din Europa, si asta intr-un domeniu unde chiar nu ma asteptam.
Ei, macar vom lua medalii de aur la olimpiada internationala de ortodoxie si horoscop.
Cum sintem, cf studiului, cei care ne rugam cel mai des din Europa (oare Athos o fi facind parte din studiu ?) propun sa inaltam un „Da-ne Doamne vaci”.

Boi avem suficienti.


12 Replies to “Eppur si muove, da’ cine mai stie-n jurul cui”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *