Byronux – The Stain that Never Was! Spectacol live unplugged vineri, 10 septembrie, pe terasa Fabrica.

Vă invităm vineri seara, 10 septembrie, pe terasa Fabrica, la testarea cu public a noii formule Byronux 5 in 1. Bazată pe un fel de alchimie, la fel ca şi celelalte produse cu care v-am obişnuit, aceasta garantează pierderea rapidă a controlului, protejând în acelaşi timp împotriva depunerii calcarului în canalul auditiv şi a altor detalii supărătoare. Pentru a profita la maxim de caracteristicile inovatoare ale acestei formule îmbunătăţite se va folosi o maşină de spălat Unplugged. Evenimentul va începe la ora 20:00 iar biletul il puteţi cumpăra la super-preţul de 20 lei.

Recomandăm să sosiţi cât mai repede întrucât după ora 23:00 se taie curentul la spălătorie.

Byronux este o marcă înfiinţată în 2006. Până acum, au ieşit pe piaţă două sortimente, Forbidden Drama şi A Kind of Alchemy, care pot fi testate gratuit la http://tinyurl.com/download-byron . O ediţie specială dedicată maşinilor de spălat Unplugged, Acoustic Drama, a fost lansată în 2008. Pentru anul 2010 marca Byronux pregăteşte o variantă specială dedicată maşinilor de spălat fabricate în România.

Numai cu Byronux albastrul devine alb. Esenţial în orice gospodărie! Veniţi pe 10 septembrie la Fabrica şi convingeţi-vă cu o impecabilă demonstraţie live. Noua formulă Byronux – acum mai acustic, mai acordat, cu 52% mai uşor şi 34% mai mic.


12 Replies to “Terasa Fabrica, vineri 10 sep, ora 20 – unplugged”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *