Iata-l, in high definition.

Deşi am intrat deja în studio pentru a înregistra următorul album, ne-am jucat puţin şi cu camerele de filmat. Motivul? Filmarea unui nou videoclip care a ieşit din post-producţie şi pe care urmează să îl lansăm pe 10 septembrie, pe terasa Fabrica. Piesa care a fost aleasă este „King of Clowns” ce se găseşte pe albumul „A Kind of Alchemy” lansat în toamna anului trecut. Este, desigur, o poveste despre un artist şi muza lui, prinşi într-un joc de-a şoarecele şi pisica în care inspiraţia ajunge să fie plătită cam scump.

Filmările au avut loc în Bucureşti, locurile alese fiind clubul Fabrica şi o închisoare dezafectată de la marginea oraşului. În rolurile principale vor putea fi văzuţi actorii Marius Damian (câştigător al Marelui Premiu al Galei Tânărului Actor pentru spectacolul „Netotu”) şi Mădălina Ghiţescu (cunoscută din scurt-metrajul „Marilena de la P7” în regia regretatului Cristian Nemescu). Videoclipul, în regia lui Cristian Georgescu, este produs de Engram Film.

Noi am mai făcut 3 clipuri: Blow Up My Tears, Losing Control şi Watercolor, dar acesta are o poveste foarte drăguţă în spate. O să vă povestim noi, cândva.
E filmat cu un aparat foto – Canon 5D, ca si finala sezonului 6 House MD.

Nu uitaţi, vă pregătim al treilea album de studio, de data aceasta în limba română. Până atunci, puteţi descărca gratuit albumele „Forbidden Drama” şi „A Kind of Alchemy” de aici.

Vă aşteptăm vineri, pe 10 septembrie, la Fabrică, de la ora 20.00. Cântăm unplugged, ne uităm la videoclip, bem, om găsi noi ce să facem.


20 Replies to “Videoclip King of Clowns”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *