Ozzy n-a cintat 2 ore, cum ziceau, ci doar 1h30. Mi-ar fi placut un No More Tears, dar a fost bine si-atit.

Ca de obicei, trupa e zid (altfel nu s-ar putea, el trebuie sustinut puternic), Gus G nu e Zakk, dar e foarte, foarte bun. Sound excelent, instrumentele se intelegeau, putine microfonii. Lumini nespectaculoase. Public multicel, foarte eterogen (multi oameni in virsta, dar si copii) si destul de activ, dar se pare ca nu suficient, ca n-au cintat ultimul bis – Flying High Again. Probabil se poate mai crazy, da’ nu la noi, noi asteptam sa aplaude ceilalti, ca oricum se intoarce la bis.

Ozzy, desi e praf, nu inceteaza sa ma uimeasca: e inca viu, tipa de zici ca e ultimul sau concert. Nu stiu daca ieri au avut cintare, dar asa suna. Prima piesa a incercat s-o cinte fara ajutor, si i se rupea vocea ingrozitor. Asa ca au dat drumul la un track de voce de pe spate, cu el tipind pe deasupra. Nu stiu citi s-au prins. Il ajuta si claparul cu vocea. Ulterior s-a incalzit si a mai avut reprize si piese fara ajutor – Killer of Giants si War Pigs de ex. Nu prea mai poate sa cinte, dar chiar nu conteaza. Bunicul e in aceeasi forma dementa, cu tulumba cu spuma si galetile de apa aferente – cind te duci la Ozzy la concert si vrei sa stai in fata stii la ce sa te astepti, sau suferi consecintele. Dar e teribil de simpatic (mai ales pt un autoproclamat Prince of Darkness).

N-a murit pe scena nici azi.

Toate cliseele heavy-optzeciste, doar colantii lipseau: I love you all, I can’t fuckin’ hear you, let me see your fuckin’ cigarette lighters, I want you to get extra extra fuckin’ crazy, God bless you all, you are no 1 (nu stiu daca stia unde e, ca parca n-a zis), steagul Romaniei dupa git, schemele trupei, ventilatoarele etc etc etc.

Nu stiu daca-l mai apuc inca o data.

Si mi-a placut teribil.

m/


One reply to “Let me hear you screaaaaaaaam !”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *