Concursul byron – Rock Your High School are ca scop încurajarea şi promovarea formaţiilor tinere alcătuite din liceeni. După succesul primei ediţii, din 2009, anul acesta a venit vremea pentru cea de-a doua ediţie. Pentru a vedea cum a fost anul trecut, accesaţi blogul concursului, unde se găsesc piesele înscrise, interviuri cu participanţii şi fotografii de la eveniment.

Concursul byron – Rock Your High School se adresează trupelor alcătuite din liceeni, cu membri ale căror vârste sunt cuprinse între 14 si 19 ani. Pentru înscriere, trupele interesate trebuie să trimită un demo însoţit de formularul de înscriere pe adresa inscriere [at] byronmusic [dot] ro până pe 31 octombrie.

Juriul concursului (alcătuit din noi, bineînţeles) va publica pe 7 noiembrie lista cu cele şase trupe care se vor întrece live în finala concursului. Aceasta va avea loc pe 13 noiembrie în Clubul Ţăranului din Bucureşti, începând cu ora 16. Seara va fi încheiată cu un recital al nostru, la finalul căruia va fi anunţată atât formaţia câştigătoare cât şi cea clasată pe locul II.

Câştigătorii vor cânta alături de noi la cel de-al patrulea concert aniversar, pe 30 noiembrie, şi vor primi în plus un voucher în valoare de 5000 de lei din partea Guitar Shop în baza căruia îşi vor putea achiziţiona instrumente. Cei clasaţi pe locul al doilea vor primi din partea Philips un reportofon profesional pentru înregistrarea repetiţiilor şi a concertelor şi câte un mp3 player de ultima generaţie pentru fiecare membru al trupei, toate în valoare de 2000 de lei. Se va acorda şi un premiu de popularitate din partea BestMusic, trupa preferată a publicului – votată online pe site-ul www.bestmusic.ro. Trupa cu cele mai multe voturi va participa la o sesiune de înregistrări într-un studio profesional în cadrul BestMusic Sessions.

Formularul de înscriere în concurs, regulamentul oficial precum şi alte detalii sunt disponibile pe blogul concursului. După înscrierea în concurs, fiecărei trupe i se va crea o pagina de artist pe site-ul Best Music unde se va putea asculta şi vota piesa cu care s-a înscris în concurs. Concursul, aflat la cea de-a doua ediţie, speră să devină o tradiţie în peisajul muzical românesc, oferind trupelor tinere şi talentate o şansă de a se afirma.

byron – Rock Your High School este un concurs destinat trupelor alcătuite din liceeni şi a ajuns anul acesta la cea de-a doua ediţie. Concursul este organizat de byron Management cu sprijinul sponsorilor Guitar Shop şi Philips.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *