http://www.byronmusic.ro/byromania/

Prima etapă începe pe 29 octombrie!

Dragi fetite si baietei, avem un joculet pentru voi – byromania. Un fel de joc-enigma.
Dar byromania nu e neapărat un joc pentru oameni superinteligenţi. Dacă faci asocieri rapide de idei şi ai răbdare să cauţi pe net indicii poţi să-l termini fără probleme.
Nivelurile sînt foarte variate şi nu sînt neapărat din ce în ce mai dificile, nu vă speriaţi dacă e greu la început, rămîne tot aşa.
Sînt 12 niveluri în faza 1 (faza pe judeţ, dacă vreţi). Nu poţi trece la următorul pînă nu l-ai rezolvat pe cel prezent.

Răspunsurile ultimelor două niveluri formează un mesaj – secretul din spatele următorului nostru album de studio. Acesta va trebui postat într-o secţiune specială a site-ului tuborgsound.ro, unde vor fi afişaţi în timp real cei care găsesc răspunsurile corecte şi dintre care va fi tras la sorţi un câştigător.
Premiul fazei 1 constă într-o călătorie de două persoane la salina Turda între 25-27 noiembrie împreună cu noi cu ocazia înregistrării următorului DVD byron, cazare şi transport incluse, plus ambianţa convivială asigurată backstage. Practic mult mai mult decît un pass all-areas.
Răspunsurile se iau în considerare pînă pe 12 noiembrie, pe 13 vom face tragerea la sorţi.

Va exista si a doua faza, cu premii multe, probabil undeva in decembrie. Tineti cu dintii de raspunsuri, daca le faceti publice va scadeti sanatos sansele pentru ambele faze. In plus, veti avea nevoie de ele in faza 2 – trebuie s-o termini pe prima ca sa ajungi la a doua.

Mai multe detalii în joc, la instructiuni. Succes !


142 Replies to “byromania: dezlegaţi misterul albumului în limba română”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *