Dupa cronica unei evadari anuntate din subteranele Salinei Turda, documentata in viitorul DVD “Live Underground”, Byronic Man si cei 4 Fantastici se suie in byromobile si iau cu asalt decadentul Bucurestham City. Locul ales pentru descinderea de marti, 30 noiembrie, va fi intre zidurile ascunse ale clubului Fabrica, cunoscut loc de intalnire citadina, iar actiunea va incepe la ora 22.00.

byron – Inceputurile a aparut in 2007, odata cu discul Forbidden Drama, 2008 aducand o editie speciala, DVD-ul unplugged Acoustic Drama. Dupa doar un an, pe discul A Kind of Alchemy a fost consemnata aparitia unui personaj misterios, Al Kimi, cu ranjet straniu si pasiune pentru amestecuri periculoase, si se vehiculeaza ca cei 5 au avut un rol important in aparitia acestuia. Anul 2010 ii gaseste pe Byronic Man si cei 4 Fantastici in plina desfasurare de forte: amenajarea unei byro-pesteri in Salina Turda, pentru imprimarea DVD-ului “Live Underground” in noiembrie, si pregatiri intense pentru aventuri “Perfect”-e, numai bune pentru noi benzi inregistrate de pus in rafturi de anul viitor.

byron revin asadar in Club Fabrica pe 30 noiembrie in super-formula binecunoscuta: cavalerul negru Dan Byronic Man, Marcel Riddler Moldovan, Danut Fatarnicu Georgescu, Costin Robin Oprea si dr Naomi 6fingers, sustinuti de liga justitiarilor minori, castigatori ai premiului byron – Rock Your High School: Slide-men din Resita.

Cei 5 fantastici de la byron aniverseaza 4 ani de lupta impotriva live-ului prost cu al 3-lea concert aniversar: 2 trupe, 1 singur club. Vino si tu la club Fabrica sa petreci cu byron & Slide marţi 30 noiembrie, ora 22.

Why so serious?


One reply to “byron 4ever – Club Fabrica marti, 30 nov, 22:00”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *