Dupa primul DVD unplugged romanesc, “Acoustic Drama”, pregatim inca un material inedit. Pe 27 noiembrie, byron va cobori in Salina Turda pentru a sustine un concert la peste 100 de metri adancime.

Spectacolul va fi inregistrat in High Definition si va fi distribuit pe cel de-al doilea DVD din cariera, „Live Underground”, ce va fi lansat in decembrie. In premiera pentru scena rock romaneasca, intreg materialul va fi lansat si in format Blu-Ray (in editie limitata), pentru o calitate impecabila a imaginii si a sunetului.

Sambata, 27 noiembrie, vom canta in amfiteatrul din mina Rudolf, Salina Turda, pentru filmarile la cel de-al doilea DVD. Playlist-ul va fi unul special, continand atat piese cunoscute cat si unele in prima auditie. Trupa se va bucura, de asemenea, de prezenta invitatilor Ioana Mintulescu si Nicu Alifantis. Alaturi de byron vor mai fi si Rene Popescu (vioara) si Alex Gorneanu (violoncel). Accesul la eveniment se va face exclusiv pe baza de invitatie, numarul de locuri fiind strict limitat.

Pe 30 noiembrie vom sarbatori 4 ani de activitate printr-un concert la Club Fabrica. DVD-ul „Live Underground” va fi al patrulea material byron, dupa albumele de studio „Forbidden Drama” (2007), „A Kind of Alchemy” (2009) si primul DVD, „Acoustic Drama” (2008). La inceputul anului viitor va fi lansat si cel de-al treilea album de studio, „Perfect”, ce va contine adaptari si reorchestrari ale unor piese romanesti deja consacrate.


19 Replies to “Live Underground – trecem la blu-ray”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *