Asadar, dupa o lunga agonie, byromania se intoarce. De data asta, un pic altfel. CITITI INSTRUCTIUNILE NEAPARAT, sa nu-mi sariti dup-aia in cap ca „am bagat Minune Salam si nu mi-a validat, era Salam Minune”.
Cistigati 20 cd-uri Perfect personalizate individual (si nominal), plus…. un Easter Egg pentru fanii adevarati 🙂
Succes !– Nici byromania 2 nu e un joc pentru oameni geniali. De data asta nu mai aveți hinturi, însă știți ce sînt răspunsurile: titlurile pieselor de pe Perfect și interpreții lor inițiali.
– Contrar primului episod, toate nivelurile sînt accesibile de la început, puteți să vă întoarceți oricînd la orice nivel cu ajutorul săgeților.
– Fiecare nivel sugerează în diferite moduri numele unei piese și interpretul ei inițial.
– Sînt 16 răspunsuri, toate de tip interpret – piesă. Introduceți separat fiecare interpret (nume complet !) și fiecare piesă, în cîmpurile dedicate la fiecare nivel. Spun interpret și nu autor pentru că vorbim și de nume de trupe și compozitorul e, tot de obicei, om.
– Răspunsurile corecte sînt confirmate pe loc, iar situația lor vă apare în pagina Răspunsuri – nivelurile pentru care au fost găsite ambele răspunsuri sînt bifate, cele nerezolvate sau cu un singur răspuns sînt roșii. Pagina de Răspunsuri poate fi folosită și ca un shortcut către fiecare nivel.
– Dacă aveți cookies activate în browser, cele corecte introduse deja vor rămîne chiar și după ce închideți browserul. Sau cel puțin așa sperăm. Cînd toate 16 răspunsurile sînt validate, veți fi direcționați spre Tuborg Sound.
– Premiul constă în 20 CDuri byron – Perfect, personalizate cu dedicații și autografe. Răspunsurile se iau în considerare pînă pe 4 feb 2011, pe 15 feb vom face tragerea la sorți la conferința de presă de lansare. Ca și la primul concurs, cei care au rezolvat deja jocul vor apărea pe pagina noastră de pe Tuborg Sound.
– Gîndiți-vă de două ori înainte să introduceți un răspuns: pentru a evita încercările de tip brute force am inclus un număr limitat de răspunsuri ce pot fi introduse într-o unitate de timp, așa că veți avea de așteptat din ce în ce mai mult pentru fiecare soluție incorectă introdusă.

Reguli :
– Răspunsurile se scriu cu minuscule, indiferent de caz.
– Dacă un răspuns conține mai multe cuvinte se folosește un singur spațiu între ele, nu underscores, nu se lipesc cuvintele.
– Nu se folosesc diacritice în răspuns (aici chiar au fost probleme in primul joc) !

Sfaturi :
– Eventuale hinturi vor exista pe blogul si pe facebookul byron. Hai de data asta să fim mai organizați și să folosim un sigur thread pentru asta.
– E de preferat să nu folosiți Internet Explorer pentru jocul ăsta, orice alt browser convine. Nu e o chestiune de preferințe.
– Google e prietenul vostru. Și Wikipedia. Și… nu numai.

Credits :
– Concepție&grafică: 6fingers
– Programare web: Alex Trifan, Vlad Vâlceanu.
– Cobai voluntari: Clara Litescu, Cosmin Ionescu.
– Fotografii: 6fingers, Alex Trifan, Dan Predescu, Stefan Panfili și tot felul de imagini de domeniu public. Sper.

Nivelul secret :
– Există, e extraconcurs, și ce primiți acolo e o piesă care nu a intrat pe Perfect. Desigur, trebuie să găsiți întîi cum ajungeți la el.

– Nu faceti publice răspunsurile, vă rugăm. Ca și data trecută, la expirarea termenului de joc voi explica in detaliu fiecare soluție.

UPDATE: de azi, dupa 4 raspunsuri gresite consecutive, trebuie sa asteptati 5 minute ca sa puteti introduce ceva.


93 Replies to “Doamnelor si domnilor, byromania 2”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *