Joi seară, pe 17 februarie, începand cu ora 22.00 în clubul bucureştean The Silver Church vom lansa cel de-al treilea album de studio, intitulat „Perfect”. Acesta va conţine un număr de 16 reorchestrări şi adaptări ale unor piese româneşti cunoscute, interpretate în premieră în varianta byron. Invitaţi speciali cu ocazia evenimentului vor fi cei de la trupa Grimus.

„Totul a pornit de la o provocare: când am înfiinţat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult în glumă atunci, ca al treilea album va fi în limba română. Apoi ne-am dat seama că ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult – să le mulţumim, într-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect este, aşadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune că Perfect este cel mai îndrăzneţ lucru pe care l-am făcut până acum, atât prin concept cât şi prin execuţie. Lista de invitaţi este foarte mare şi o să aveţi surpriza să vedeţi alături de noi câteva nume foarte cunoscute. Dacă faci un pas în spate să te uiţi câţi oameni au fost implicaţi în acest proiect, de la compozitori la interpreţi şi colaboratori, e extraordinar.” declară Dan Byron.

Pentru a dezvălui lista pieselor prezente pe album am lansat jocul byromania 2. Participanţii care descoperă până pe 4 februarie titlurile şi interpreţii originali ai pieselor, încifrate în cele 16 niveluri ale jocului, vor putea câştiga prin tragere la sorţi unul din cele 20 de CD-uri „Perfect” personalizate cu dedicaţii şi autografe din partea trupei. Jocul byromania 2 poate fi jucat gratuit online la adresa www.byronmusic.ro/byromania2.

Biletele, în valoare de 30 de lei (intrare la concert) sau 45 de lei (intrare plus CD inclus) sunt distribuite exclusiv prin reţeaua Eventim în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas, Cartureşti şi online pe site-ul www.eventim.ro. Numărul biletelor este limitat la 700 de locuri.

Probabil ştiţi deja prima piesă lansată ca single, „Songul puşcăriaşului”, compusă de Nae Caranfil:

byron – Songul Puscariasului

Şi dacă vă întrebaţi cum arată discul,


13 Replies to “Lansăm albumul „Perfect” pe 17 februarie, la Silver Church”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *