In sfarsit va recomand un album scos anul asta! Ce-ati mai asteptat voi… (apropos, mai citeste cineva chestiile astea?)
V-am mai recomandat dEUS, probabil unul dintre cele mai nebunesti albume pe care le-am ascultat, “In a bar, under the sea”, sunt destul de convins ca multora nu le-a placut, asta e, scuze de deranj, de data asta va recomand un dEUS romantic si, evident, super-feelingos. Poate nu o sa va placa, vorba unui prieten – are prea multe viori, tot ce va pot spune este ca eu sunt topit dupa el. Si va mai pot spune ca nu prea exista ceva comparabil.
Albumul este produs de David Bottrill (a mai lucrat cu David Sylvian & Robert Fripp, Muse, King Crimson, Dream Theatre, Tool, Silverchair, Placebo etc.), co-produs si mixat de Adam Noble (care a mai mixat pentru alde U2, Coldplay, Paul McCartney sau George Michael) la Vantage Point Studio (care le apartine) si masterizat de Dick Beetham la 360 Mastering din Londra. O sa va povestesc eu intr-o buna zi si ce inseamna toate astea, probabil o mare parte dintre voi habar nu au despre ce e vorba (ma refer la productie, mixaj, mastering). Piesele sunt compuse in comun, versurile, ca de obicei apartin lui Tom Barman, vocalistul trupei.
Artwork-ul, semnat de Uber and Kosher, se bazeaza pe tipuri de hartie colorata (cu toate ca hartia folosita este de un singur fel). Greu de explicat, desi nimic complicat.
Sa-mi spuneti daca v-a placut.


10 Replies to “dEUS – Keep you close (2011)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *