Pe 30 noiembrie, începând cu ora 21:00, vă invităm în Atelierul de Producţie din Bucureşti (Splaiul Unirii nr. 160). Ca să sărbătorim 5 ani de activitate organizăm un bal mascat unde nimic nu va fi ce pare! N-o să ne costumăm doar noi, ci şi setlist-ul va consta exclusiv din piese ale altor artişti, (mai mult sau mai puţin) abil deghizate pentru a se potrivi în repertoriul nostru. De asemenea, cei prezenţi vor putea urmări secvenţe promoţionale din concertul Live Underground ce va fi difuzat de către HBO în ziua următoare, pe 1 decembrie.

Şi ce-ar fi o petrecere fără nişte invitaţi? Astfel, îi vom avea ca invitaţi speciali în Atelierul de Producţie pe cei de la Shuffled Existence, câştigătorii din acest an ai concursului byron – Rock Your High School, concurs pe care-l organizăm anual pentru susţinerea şi promovarea formaţiilor din liceele româneşti.

Petrecerea începe de la ora 21:00 iar intrarea va fi 20 de lei. Costumaţia este obligatorie. Serios!
Evenimentul este susţinut de HBO România. Şi are şi un afiş:

Şi cu ocazia asta ne-am gândit să vă dăm şi ceva de făcut 🙂 Respectiv, dacă vă daţi seama care dintre noi apare în pozele de pe afiş (de sus în jos, de la stânga la dreapta) şi lăsaţi răspunsul corect într-un comentariu aici sau pe Facebook puteţi câştiga una din cele 5 invitaţii duble pe care le punem la bătaie pentru balul mascat.

Spor şi vă aşteptăm miercuri! Până atunci ne vedem diseară la Galaţi (26 nov. ora 21:00 în Zod!ar) şi mâine la Iaşi (27 nov. ora 20:00 în Hand) împreună cu FurioSnails.


8 Replies to “Atelierul de Producţie, 30 nov., aniversare 5 ani + concurs”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *