Maine, 1 decembrie 2011, de la ora 19:00, in cadrul programului special de Ziua Nationala, HBO Romania va difuza in premiera materialul Live Underground, pe care l-am inregistrat anul trecut in Salina Turda. Atunci am coborat la peste 100 de metri adancime alaturi de echipa de productie si de invitatii speciali Nicu Alifantis, Ioana Mantulescu, Rene Popescu, Alexandru Gorneanu si Gabriel Balasa.

Materialul a carui premiera va avea loc maine contine setul unplugged sustinut pe insula de sare de pe lacul subteran din mina Terezia (vezi snippet), precum si selectiuni din concertul electric din amfiteatrul din mina Rudolf. Acolo, printre piese deja cunoscute, unele interpretate in variante noi, am cantat in premiera o piesa ce va aparea pe urmatorul album de studio, pentru care se compune in prezent (vezi snippets). Alaturi de noi a coborat in subteran si actorul Marius Florea Vizante, care ii va conduce pe telespectatori prin salina pana in locurile unde vom canta.

In prima parte a anului viitor vom lansa si varianta pe DVD si BluRay, cu si mai multe minute de muzica, un documentar, making of, behind the scenes, interviuri cu cei implicati si alte nebunii.

In acest an, concertul va mai fi difuzat pe HBO pe 15 decembrie (ora 13:20) si pe 30 decembrie (ora 12:35).

Va asteptam cu impresii post-vizionare 🙂


2 Replies to “1 decembrie, ora 19:00 – premiera Live Underground la HBO Romania”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *