In buna traditie care ne-a consacrat, ne apucam si in acest an sa cantam de Craciun. Puteti astfel sa ne vedeti pentru ultima data in anul asta la Bucuresti in cadrul a doua concerte in doua locuri speciale din oras. Ele vor avea loc in datele de 16 decembrie (unteatru, wireless) si 22 decembrie (Clubul Taranului, electric). Setlist-ul interpretat, continand piese de pe toate cele trei albume de studio plus cateva surprize, va fi acelasi in ambele concerte, diferind doar atmosfera si felul in care vom prezenta cantecele.

byron cu b mic la unteatru cu u mic


Pe 16 decembrie la ora 22:00, revenim la unteatru (str. Ilfov nr. 1, in spatele CEC Calea Victoriei), locul unde in primavara am sustinut concertul-experiment “Breaking the 4th Wall – The Ultimate Acoustic Experience”. A fost fain atunci, si-am vrea sa repetam experienta unui concert wireless, neamplificat 🙂 Ideea de wireless este gandita pentru spatii intime, precum cel de la unteatru, in care muzicienii anuleaza bariera reprezentata de scena si de instalatia de sunet pentru a dezvalui muzica intr-o forma esentializata. Am mai cantat noi “scosi din priza” de cateva ori, mai mult fortati de imprejurari (la metrou, la Bistrita si la Brasov cand s-a luat curentul ca era tarziu, sau in Vama cand generatorul n-a mai facut fata), dar acum vom fi pregatiti pentru un concert complet neamplificat in formula unplugged, mai mult ca sigur un deliciu pentru cei ce vor fi prezenti. Numarul de locuri este strict limitat – rezervari se pot face la numarul de telefon 0722 615 490. Pretul unui bilet este de 50 de lei, si include intrarea si la concertul de pe 22 decembrie de la Clubul Taranului.

Deschideti poarta soarelui la Clubul Taranului


Clubul Taranului este, prin traditie, locul in care are loc concertul de Craciun byron. Astfel, pe 22 decembrie incepand cu ora 22:00 revenim pe Sos. Kiseleff nr. 3 unde va asteptam un pahar de vin fiert cu piese de pe Forbidden Drama, A Kind of Alchemy, Perfect si, de ce nu, poate cu cateva surprize – asa cum sade bine unui concert in avans de Craciun. Setlist-ul va fi acelasi cu cel de la concertul wireless de la unteatru de pe 16 decembrie, si daca sunteti cuminti poate primim si dedicatii sub brad 🙂 Intrarea exclusiv la acest eveniment va costa 20 de lei, iar cei care au fost si la concertul wireless de pe 16 vor avea intrarea libera.

Asa ca daca nu v-ati saturat inca de noi tot anul asta, mai haideti la unteatru pe 16 decembrie pentru un concert extraordinar wireless (format acustic, complet neamplificat), si apoi pe 22 decembrie la Clubul Taranului pentru un concert electric cu aceeasi muzica intr-o cu totul alta forma. Nu uitati, deasemenea, nici de redifuzarile pe HBO Romania ale concertului Live Underground din Salina Turda: pe 15 decembrie (ora 13:20) si pe 30 decembrie (ora 12:35).

Iar maine (azi, daca cititi randurile astea pe e-mail), 14 decembrie, vom canta acustic la Iasi in cadrul Balului de Caritate „Craciun din Inima de Student” organizat de ASII. Ne vedem in Aula Magna a Universitatii Al. I. Cuza incepand cu ora 18:00!


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *