Va era dor de piese cunoscute, de pe Forbidden Drama si A Kind of Alchemy? Albumele alea care sunt disponibile la download aici? La anu’ si la multi ani! Voiati sa auziti piese ceva mai noi si totusi mai vechi de pe albumul Perfect, cel cu adaptari si prelucrari dupa melodii romanesti cunoscute? Acolo unde alaturi de noi canta si Nae Caranfil, si Nicu Alifantis, si Alexandru Andries? Cand o zbura porcu’!

Din fericire asta se va petrece mai repede decat credeti, pentru ca vineri, pe 20 ianuarie, deasupra Fabricii din Bucuresti, strada 11 Iunie nr. 50, vor pluti alene niste siluete rozalii si gratioase, in memoria semenilor din care ne-am infruptat (sau nu) in saptamanile trecute. Sa pluteasca in pace.

Va asteptam asadar la Fabrica pentru primul concert din 2012: vineri, 20 ianuarie. O sa incepem de la ora 22:00 iar pretul biletului va fi 20 de lei. Si sa fiti pe faza cu o camera foto sau ceva, in caz ca zariti silueta vreunui porc printre stelele de pe cer 🙂

De asemenea, nu uitati de difuzarile pe HBO Romania ale concertului Live Underground, filmat in Salina Turda. Daca va culcati tarziu, va treziti devreme sau lucrati la schimbul de noapte si va plictisiti, puteti vedea un preview de o ora joi, 19 ianuarie, la ora 5:00 AM. DVD-ul va fi lansat in primavara, iar pe langa un set unplugged si un concert electric materialul va mai contine un documentar prezentat de actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati si un making-of.

Pe final de luna ne vedem si la Teatrul Metropolis.


2 Replies to “Bucuresti, Fabrica, 20 ian, 22:00”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *