Vineri, pe 17 februarie, va asteptam in No Man’s Land cu chef de cantat si de “losing control”. Mai mult, se implineste un an de la lansarea celui mai recent album, Perfect, iar acest lucru se cere sarbatorit cum se cuvine. Daca va era dor de drame interzise, istorii cu alchimisti sau piese romanesti cunoscute imbracate in haine noi, nu ratati pe 17 februarie cursa de Wings Club! Check-in-ul se poate face la sediul din Bucuresti, strada Mihai Eminescu nr. 127, iar imbarcarea va incepe de la ora 22:00. Pentru acest concert, 6fingers nu va putea fi alaturi de noi, astfel incat locul din spatele clapelor va fi preluat de Mihai Ardelean (Marius Pop & the M Theory, ex-Conexiuni).

Tineti minte ca in aceasta primavara urmeaza sa fie lansat DVD-ul Live Underground, filmat in salina din Turda, care a fost deja difuzat partial de catre HBO Romania. Pe langa un set unplugged si un concert electric, materialul va mai contine un documentar prezentat de actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati si un making-of. Concertul din salina contine, printre altele, piesa “Running in Circles”, ce va aparea pe urmatorul album de studio la care lucram in prezent.

Va asteptam asadar in Wings Club pentru o seara speciala. Vom sarbatori un an de la lansarea albumului Perfect asa cum stim cel mai bine, cu multa muzica live, si poate vom prinde si aripi. Metaforic, desigur. Vineri seara, pe 17 februarie, incepand cu ora 22:00! Pretul biletului va fi 20 de lei.


One reply to “Bucuresti, Wings Club, 17 feb, 22:00”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *