Dupa un inceput de an geros si viscolitor, suntem gata sa intampinam primavara alaturi de prietenii si fanii din Timisoara. Astfel, pe 1 martie vom veni in Club Taine (str. George Cosbuc nr. 1) cu martisoare pentru toate gusturile – atat de pe Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si martisoare mai neaose de pe Perfect. Nu stim prognoza meteo, dar n-are importanta, pentru ca incepand cu ora 22:00 Club Taine va fi “No Man’s Land”, locul in care nimic nu poate sta in calea unei seri minunate.

Daca vreti sa reascultati ce am scos pana acum, albumele Forbidden Drama si A Kind of Alchemy sunt disponibile la download gratuit aici pe blog.

Va asteptam asadar pe 1 martie in Club Taine din Timisoara pentru o seara de primavara. Concertul va incepe de la ora 22:00, iar pretul intrarii va fi de 20 de lei. Informatii si rezervari la telefon 0731 349 022.

Si un reminder: In aceasta primavara urmeaza sa lansam DVD-ul Live Underground, filmat in salina din Turda, care a fost deja difuzat partial de catre HBO Romania. Pe langa un set unplugged si un concert electric, materialul va mai contine un documentar prezentat de actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati si un making-of. Concertul din salina contine, printre altele, piesa “Running in Circles”, ce va aparea pe urmatorul album de studio la care lucram in prezent. Live Underground va putea fi urmarit pe HBO pe 11 martie de la ora 11:15 AM.


One reply to “Timisoara, Club Taine, 1 martie, 22:00”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *