Vineri, 13 aprilie 2012, revenim la Pitesti pentru un concert in Club Hush (str. Armand Calinescu, nr. 9). Din setlist vor face parte atat piese de pe primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si „vechi piese noi” de pe cel mai recent album, Perfect, pe care se gasesc adaptari si prelucrari dupa cantece romanesti cunoscute. In plus, daca ies bine la repetitii, nu e exclus sa strecuram si cate ceva de pe urmatorul album de studio, pentru care se compune in prezent.

Zilele acestea, lucram intens alaturi de echipa de productie la definitivarea DVD-ului „Live Underground”. Pe langa inregistrarile concertelor sustinute in salina Turda (set unplugged + concert electric), DVD-ul va mai contine un documentar despre salina prezentat de catre actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati, un making of si alte cateva surprize. Versiunea pentru TV a fost difuzata in premiera de catre HBO Romania, iar acum este disponibila pentru vizualizare on-demand in baza serviciului HBO GO (http://hbogo.ro). Concertul de lansare va avea loc pe 3 mai la Bucuresti si va fi urmat de un turneu national.

Va asteptam asadar vineri, 13 aprilie, in Club Hush din Pitesti la o seara cu parfum alternativ/progresiv. Concertul va incepe de la ora 21:00 iar pretul unui bilet de intrare este de 15 lei (cate o bere inclusa). Rezervari se pot face la numerele de telefon 0733 956 283 sau 0729 882 211.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *