Pentru a intregi experienta concertelor de lansare a DVD-ului Live Underground, filmat in salina Turda, am creat un nou concept de intalnire cu publicul si cu presa. Astfel, in colaborare cu ceainariile Carturesti, o parte dintre concertele din turneu vor avea si cate o avanpremiera la o ceasca de ceai. Cei prezenti vor putea petrece alaturi de noi o dupa-amiaza “Live Overground” in care se va sta la povesti, se vor face poze, se vor da autografe si se vor proiecta secvente din DVD. Nu este exclus nici sa se interpreteze cate un cantec sau doua – un motiv in plus sa-ti rezervi dupa-amiaza de dinaintea concertului pentru un ceai overground!

Cand am lansat Perfectul, anul trecut, am fost invitati de catre cei de la Carturesti sa sustinem si niste scurte seturi unplugged in ceainariile din cateva orase, inaintea concertelor propriu-zise. A iesit foarte fain si a fost o experienta foarte placuta per total, cumva mai intima si mai deschisa decat o conferinta de presa propriu-zisa sau ceva de genul asta. Anul asta, cu Live Underground, am zis sa ducem ideea mai departe, asa ca va invitam pe toti la un ceai si-o vorba inainte de concertele din turneu.

Evenimentele byron Infusion – Live Overground vor avea loc in urmatoarele orase:

2 mai, Bucuresti, Carturesti Verona, ora 17:00 (cu o zi inainte de concertul de lansare din The Silver Church)
11 mai, Constanta, Carturesti City Park Mall, ora 19:00
19 mai, Iasi, Carturesti Iulius Mall, ora 19:00
25 mai, Cluj-Napoca, Carturesti Iulius Mall, ora 19:00
15 iunie, Timisoara, Carturesti Mercy (Street Delivery), ora 18:30

Invitatia la evenimentele byron Infusion este valabila pentru oricine doreste sa petreaca o dupa-amiaza la ceai alaturi de noi. Intrarea la evenimente este libera.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *