Turneul de promovare a DVD-ului Live Underground va începe la Constanţa printr-un concert pe 11 mai în Club Goblin de la ora 22:00. Înainte de concert, la ora 19:00, vă aşteptăm în ceainăria Cărtureşti City Park Mall la byron Infusion – Live Overground; vom sta de poveşti la o ceaşcă de ceai, vom proiecta de pe DVD, vom face poze, vom da autografe şi poate vom şi cânta o piesă, două unplugged.

DVD-ul Live Underground conţine cele două concerte pe care le-am susţinut în salina Turda (unplugged pe insula de sare şi electric în amfiteatru, în total 100 de minute de muzică) plus un documentar despre salină prezentat de Marius Florea Vizante, un making-of, o galerie foto, comentariul audio al trupei şi alte surprize (aproape 30 de minute de materiale bonus). Invitatul nostru special a fost Nicu Alifantis, iar în concert am interpretat şi o piesă nouă, care va apărea pe următorul disc de studio: Running in Circles.

Acustica salinei este impresionantă, asemenea unei mari catedrale, iar cele 8 camere HD care au filmat concertul (dintre care una montată pe o macara de 12 metri lungime) oferă nişte perspective spectaculoase asupra salinei şi a trupei de pe scenă. Live Underground este produs în parteneriat cu Empire Video Production şi cu participarea HBO România, iar din această vară va fi primul concert românesc disponibil şi în format Blu-ray (ediţie limitată), pentru o calitate impecabilă a sunetului şi a imaginii.

Vă aşteptăm aşadar pe 11 mai la Constanţa! De la ora 19:00 la Cărtureşti City Park Mall (meet & greet) iar apoi de la ora 22:00 în clubul Goblin (bd. Tomis nr. 48) la concertul de lansare a unui material deosebit: Live Underground! Intrarea la concert va fi 20 lei.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *