Turneul de promovare a DVD-ului Live Underground va continua la Iasi sambata, pe 19 mai, cu un concert in Underground Pub (Galeriile comerciale Stefan cel Mare). Concertul va incepe de la ora 22:00. Inainte de asta, incepand cu ora 19:00, va invitam pe toti la ceainaria Carturesti Iulius Mall la byron Infusion – Live Overground. O sa stam la povesti despre DVD, vom proiecta secvente din acesta, vom face poze, vom da autografe si poate vom interpreta si una, doua piese unplugged, in avanpremiera concertului.

Live Underground este produs in parteneriat cu Empire Video Production si cu participarea HBO Romania, si pentru ca ne plac premierele vara asta intentionam sa-l lansam si in format Blu-ray (editie limitata), pentru fanii obsedati de calitate 🙂 Iata si un preview:

Asadar la Iasi, pe 19 mai, va fi doza dubla de Underground si doza dubla de byron: incepand cu ora 19:00 meet & greet in Carturesti Iulius Mall, iar de la ora 22:00 concert live in Underground Pub! Veti auzi si cateva din piesele noi, care vor aparea pe albumul urmator, si ne veti vedea la lucru in noua formula. Intrarea libera pentru fete, 10 lei pentru baieti. Informatii si rezervari la telefon 0372 723 200.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *