Impreuna cu Filmul de Piatra si Tequila Bowling va invitam la concert! Dupa concertul de la Iasi, continuam turneul de promovare a DVD-ului Live Underground la Piatra Neamt. Vom canta duminica, 20 mai, de la ora 20:30, in Tequila Bowling Club (strandul Tineretului).

Pretul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervarile se fac la 0754 051 743. Voluntarii editiei 3.0 a festivalului Filmul de Piatra au intrare gratuita pe baza badge-ului de voluntar!

DVD-ul Live Underground, produs in parteneriat cu Empire Video Production si cu participarea HBO Romania, contine cele doua concerte pe care le-am sustinut in salina Turda (unplugged pe insula de sare si electric in amfiteatru, in total 100 de minute de muzica) plus aproape jumatate de ora de bonusuri (documentar, making-of, galerie foto etc.). Am cantat alaturi de mai multi invitati, printre care Nicu Alifantis si Ioana Mantulescu, iar din setlist a facut parte si o piesa noua, ce va aparea pe urmatorul album: „Running In Circles”. Iata si un preview:

Va asteptam la concert!

facebook.com/filmuldepiatra
facebook.com/Club.Tequila.Bowling
facebook.com/byronmusic


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *