Pentru a fi si mai aproape de voi, de fanii nostri, am lansat in premiera o aplicatie mobila pentru smartphone-uri. Aplicatia va permite sa fiti la curent in timp real cu toate noutatile legate de noi, sa aveti in permanenta la indemana calendarul concertelor, sa ascultati muzica byron “on the go” si, nu in ultimul rand, sa aveti acces la continut exclusiv!

Nu e un joc, e un app de prezentare byron de pe care poti sa asculti, sa cumperi, are o gramada de continut exclusiv (demo-uri, partituri etc.), are clipurile, poze noi, versuri, informatii, instrumente, concertele care au fost si vor fi, news (integrat cu Facebook). Nu e foarte mare – sub 20 mega – si va fi disponibil si pentru tablete. Pentru moment e doar pentru Android, dar va fi si pentru iPhone. Ii vom adauga in curand mai multe alte chestii care n-au intrat in prima versiune, asa ca stay tuned!

Aplicatia este dezvoltata de catre Lynx Consulting Services, o companie de dezvoltare si integrare de software specializata in tehnologii mobile, carora le multumim din suflet.

Descarcati asadar aplicatia mobila byron de la http://byronmusic.ro/mobile si luati muzica noastra cu voi peste tot!Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *