Sambata, pe 25 august 2012, incepand cu ora 19:00, revenim pe Terasa Verona din Bucuresti cu un nou concert unplugged. Alaturi de invitatii speciali Luiza Zan si A Quattro Quartet, vom canta acustic si putin dramatic intr-o seara de vara care, sa speram, va fi senina si racoroasa (daca totusi temperaturile vor fi ridicate, avem incredere in limonada celor de la Verona).

Piesele byron vor suferi transformari radicale, majoritatea fiind complet reorchestrate pentru o experienta 100% acustica. Unele din variante le cunoasteti de pe DVD-ul unplugged Acoustic Drama, iar cu altele veti face cunostinta in seara concertului. Se vor canta si cateva piese de pe urmatorul album de studio byron, pentru care compunem in prezent si care cel mai probabil va fi lansat in primavara anului viitor. Una dintre piesele noi, Road Trip, beneficiaza si de un videoclip lansat recent.

In deschiderea concertului va avea debutul live trupa The Boxes, care are de altfel in componenta trei membri byron. The Boxes este un proiect indie folk/acoustic rock cu influente blues, jazz si funk care a pornit in 2011. Atunci, Costin Oprea, chitaristul nostru, a compus cateva piese pe care le-a orchestrat alaturi de Dan Georgescu. Ulterior s-a alaturat si Laszlo Demeter – initial la tobe, apoi la bass – urmat de Mircea Mutulescu la voce, descoperit in urma unei competitii organizate de Luiza Zan, si de Georgian Nitu la clape. Cei cinci isi iau numele de la piesa “Boxes” a lui Charlie Winston, de care toti se simt legati la un nivel profund. Un prim single va fi lansat in curand.

Am mai cantat unplugged la Terasa Verona, in spatele librariei Carturesti (str. Arthur Verona, nr. 13-15) la inceputul lunii iunie. Atunci, am lansat primul concert romanesc pe disc Blu-ray: Live Underground in Salina Turda. Concertul Live Underground se poate gasi atat in format DVD cat si Blu-ray in librariile Carturesti din toata tara.

Va asteptam asadar sambata, 25 august, la Terasa Verona alaturi de The Boxes si invitatii speciali Luiza Zan si A Quattro Quartet. Muzica va rasuna in gradina celor de la Carturesti incepand cu ora 19:00 iar pretul unui bilet va fi 30 de lei.


One reply to “25 August, Bucuresti, Terasa Verona (unplugged cu invitati speciali)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *