Din capitolul “idei crete marca byron”, va prezentam un nou format de concert live pe care l-am pus la cale – byron Impromptu la Clubul Taranului, cu doua ore de improvizatie, rasete/plansete, incurcat si descurcat note muzicale. Daca vi s-a acrit de mutrele noastre, vom aduce din cand in cand si cate un invitat special care se va alatura experientei nerepetate si neplanificate de pe scena. Primul concert byron Impromptu va avea loc marti seara, pe 25 septembrie, iar acestea se vor repeta din doua in doua saptamani la Clubul Taranului din Bucuresti.

byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume, nebunii si giumbuslucuri. Veti avea ocazia sa auziti variante inedite, incropite pe loc, ale unor piese byron, si nu numai.

V-am zice “haideti sa vedeti ce v-am mai pregatit”, dar tocmai asta e, ca nu va fi absolut nimic pregatit in avans 🙂 O sa aparem pe scena total descoperiti, “la fundul gol” ca sa zicem asa, si vom refuza cu incapatanare sa cantam orice v-ati astepta sa auziti intr-un concert al nostru.

Ne vedem asadar la primul concert din aceasta serie pe 25 septembrie de la ora 20:00 la Clubul Taranului din Bucuresti (bd. Kisseleff nr. 3, intrarea Monetariei). Pretul unui bilet va fi de 30 de lei.


4 Replies to “Cantam Impromptu la Clubul Taranului pe 25 septembrie”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *