Dupa ce la primul concert Impromptu am cantat mai bine de doua ore un set improvizat la fata locului, cu Irina Sarbu (voce, tobe), Lorand Toth (dramba) si Vlad Ioachimescu (chitara electrica) in postura de invitati spontani, a venit vremea pentru un nou concert din serie. Astfel, byron Impromptu 2 va avea loc martea viitoare, pe 9 octombrie, de la ora 20:00, in acelasi loc: Clubul Taranului din Bucuresti.

byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume, nebunii si giumbuslucuri. Veti avea ocazia sa auziti variante inedite, incropite pe loc, ale unor piese byron, si nu numai.

V-am zice “haideti sa vedeti ce v-am mai pregatit”, dar tocmai asta e, ca nu va fi absolut nimic pregatit in avans 🙂 Vom aparea pe scena total descoperiti, “la fundul gol” ca sa zicem asa… Data trecuta s-au putut auzi experimente blues, piese byron in variante funk, metal sau ska, dar si versiuni surprinzatoare ale unor piese straine (mentionam doar numele de Radiohead si Pink Floyd, sa va faceti o idee). Cel mai probabil, data viitoare va fi complet diferit.

Nici un Impromptu nu va semana cu altul, asa ca haideti pe 9 octombrie la Clubul Taranului (bd. Kiseleff nr. 3, intrarea Monetariei) pentru o experienta complet noua si irepetabila! Concertul de martea viitoare va incepe la ora 20:00, iar pretul unui bilet va fi de 30 de lei.


13 Replies to “Continuam seria de concerte Impromptu la Clubul Taranului pe 9 octombrie”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *