Revenim la Constanta vineri, pe 9 noiembrie, in Club Doors, incepand cu ora 21.00. Aducem cu noi cel mai nou single – Road Trip – si nu e exclus sa cantam si alte piese de pe urmatorul album de studio.

Am inceput deja inregistrarile pentru urmatorul album, care va fi lansat in primavara anului viitor. Primul single de pe acesta este Road Trip, piesa care a fost compusa de catre Dan in luna februarie 2012 in timpul unei competitii internationale pentru compozitori. Provocarea la care au luat parte cei inscrisi a fost sa compuna si sa inregistreze un album intreg (10 piese) in cea mai scurta luna din an, iar Dan a trecut cu brio de termenul limita. O mare parte din piesele compuse atunci vor putea fi auzite pe urmatorul album.

De asemenea, nu vor lipsi din program nici piese de pe primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy (disponibile la download gratuit aici pe blog contra unui post pe Facebook sau Twitter), si nici “vechi piese noi” de pe albumul Perfect.

Haideti asadar vineri seara, pe 9 noiembrie, in Club Doors din Constanta (str. Traian, nr. 68A) pentru un super-concert electric! Concertul va incepe de la ora 21:00. Informatii suplimentare la numarul de telefon 0763 66 16 22. Sa nu ziceti ca nu v-am zis! 😀


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *