Joi seara, pe 29 noiembrie (cu o zi mai devreme ca de obicei pentru a lua in calcul anii bisecti, secundele aditionale, expansiunea Universului si efectul rezonantelor Schumann asupra perceptiei temporale), byron devin 6yron si serbeaza 6 ani de activitate cu un al 6-lea concert aniversar! De la ora 21:00 toata lumea e asteptata in fel si chip in clubul bucurestean B52 (str. 11 Iunie, nr. 50) pentru un eveniment in care nimeni si nimic nu va fi ce pare!

Daca v-a placut la balul de anul trecut, stati sa vedeti ce-o sa fie acum! Regulile raman aceleasi: voi veniti costumati in absolut oricine sau orice vreti voi, cu conditia sa nu va costumati in voi insiva, iar byron vor avea grija sa va ia fatza cu un super concert-petrecere si un setlist festiv. Daca vreti ca si voi sa le luati fatza celor de la byron, haideti la B52 pregatiti de bal mascat: fiti inventivi, trasniti sau macabri, cum va sade mai bine. La B52 va fi loc pentru toata lumea si pentru toate gusturile!

Bonus: de data asta, lumina nu va cadea decat daca vrem noi! (aviz cunoscatorilor).

Petrecerea alaturi de byron de joi, 29 noiembrie, va incepe de la ora 21:00 iar pretul intrarii va fi de 30 lei. Dresscode: Bal costumat.

byron este o entitate cosmica ce cutreiera Universul de milioane (miliarde?) de ani in cautarea plenitudinii melodice, a ritmului constant si a La-ului perfect. In ultimii 6 ani a luat chipul mai multor muritori, iar la momentul de fatza ii poseda pe:
Dan Byron
Costin Oprea
6fingers
Laszlo Demeter
Dan Georgescu
pe care ii pune sa cante la tot felul de instrumente bizare cu sau fara corzi, vocale sau nu, intru picarea fetzelor celor care ii asculta.

Website: http://byronmusic.ro/
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Twitter: http://twitter.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos


7 Replies to “6yron, 29 nov, B52, Bucuresti. Bal mascat !”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *