Nu mai e marţi, e miercuri, şi nu mai e la Clubul Ţăranului ci la Teatrul de Artă din Bucureşti. Just this once!

Miercuri, pe 12 decembrie, începând cu ora 21:00, vom urca pe scenă “la fundul gol”, fără nimic pregătit în prealabil, gata de a fi surprinşi noi înşine de ceea ce se va întâmpla. Buna dispoziţie este garantată, interpretările ireproşabile mai puţin 😀

În concertele Impromptu, punem la bătaie tot ce ştim – fiecare dintre noi a ajuns să cânte la cel puţin un alt instrument decât cel consacrat (imaginaţi-vi-l pe Dan la tobe sau pe 6fingers la chitară electrică: s-a întâmplat), iar instrumentele muzicale includ dar nu se limitează la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percuţii, acordeon, glockenspiel, melodica şi chiar şi un laptop. Concertele Impromptu sunt orice altceva decât un concert obişnuit – nu există un playlist, nu există piese repetate în avans, totul se întâmplă direct pe scenă. O să fie ceva între un jam-session şi o repetiţie cu public, cu explorări muzicale live, glume şi piese interpretate în versiuni inedite, încropite pe loc.

Haideţi aşadar la Teatrul de Artă (str. Sfântul Ştefan, nr. 21, zona Universitate – Izvorul Rece) pe 12 decembrie pentru o nouă experienţă irepetabilă! Preţul unui bilet va fi de 30 de lei.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *