Reluam serile de experimente, giumbuslucuri si nebunii live Impromptu la Clubul Taranului din Bucuresti. Miercuri, pe 16 ianuarie 2013, de la ora 20:00, vom urca pe scena fara nimic pregatit in prealabil, gata de a-i surprinde pe cei din public si lasandu-ne noi insine surprinsi de ce o sa iasa!

Si ca veni vorba de public, cei prezenti la concertul Impromptu 6 de pe 16 ianuarie vor avea ocazia de a isi face auzite vocile pe urmatorul album byron, la inregistrarea caruia lucram in prezent. Detalii la fata locului! 🙂

byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume si piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc.

Nici un Impromptu nu va semana cu altul, asa ca haideti pe 16 ianuarie la Clubul Taranului (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei) pentru o experienta complet noua si irepetabila! Pretul unui bilet va fi de 30 de lei.


One reply to “Impromptu 6, 16 ianuarie, Clubul Taranului”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *