De pe 18 februarie au început să apară la suprafaţa şi prin subteranele Bucureştilor billboard-uri care anunţă concertul nostru de lansare de pe 16 martie. Cum am primit deja câteva poze cu ele de la nişte fani entuziaşti, am zis să punem de-un mic treasure hunt 🙂 Everybody loves treasure hunts.

The Challenge: de pe 18 februarie, timp de 4 săptămâni, fă-ţi câte o poză cu fiecare billboard byron din oraş (cu tot cu tine în cadru), pune-le pe toate într-un album public pe contul tău de Facebook şi dă-i share pe timeline-ul paginii oficiale byron!

The Hunt: periodic vom publica pe pagina noastră de Facebook o hartă orientativă a oraşului cu zonele de interes în care se găsesc billboard-urile (pictate cu roşu pe hartă), precum şi cu numărul total de billboard-uri care pot fi găsite la un moment dat. Fiecare poză cu câte un billboard înseamnă un punct câştigat, iar la final se va face un clasament.

The Goodies: pentru primii 3 clasaţi punem la bătaie o invitaţie dublă la concertul de lansare, un album „30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă” în ediţie bilingvă de colecţie, respectiv un tricou byron!

Regulamentul complet (cu tot cu detalii suplimentare) îl găsiţi aici pe blog: http://www.byronmusic.ro/blog/regulament-concurs-30-seconds-of-fame-the-treasure-hunt.

Acestea fiind spuse, iată prima hartă! Zonele de interes sunt pictate cu roşu, iar în total pentru prima etapă aveţi de găsit 5 billboard-uri.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *