Joi, 23 ianuarie, susținem primul concert în România din acest an! Vom cânta la București în Hard Rock Cafe (șos. Kiseleff nr. 32, Parcul Herăstrău) începând cu ora 21:00. Concertul face parte din seria de evenimente BestMusic.

Găsiți bilete în avans pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv la intrare în ziua concertului.

Altfel noi suntem bine, sănătoși, proaspăt întorși din India unde a fost excepțional – am pus câteva poze pe Facebook și probabil mai urmează în zilele care vin. De asemenea, Dan a făcut un tur de bloguri cu jurnalul său de călătorie: începeți de aici & work your way through: partea 2, partea 3, partea 4 și partea 5.

Ne vedem așadar pe 23! Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro si costă 40 de lei (cu loc la masă) și 50 de lei (VIP cu loc la masă în fața scenei – număr limitat la 80 de locuri). Cumpărarea de bilete online asigură automat și rezervarea de locuri la masă. În plus, biletele pot fi cumpărate și în sistem print @ home.

Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic Live Concerts.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *