Sambata, pe 2 iunie, incepand cu ora 19:00, pe Terasa Verona din Bucuresti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, in curtea librariei Carturesti), va vom canta unplugged cu multa dragoste intr-o seara de vara alaturi de invitatii speciali Alexandru Andries, Ada Milea, Ioana Mantulescu si A Quattro Quartet.

Cu ocazia asta vom lansa Live Underground si pe Blu-ray – primul concert romanesc pe disc Blu-ray, daca tot ne plac premierele 🙂 Asteptati-va la o calitate impecabila a sunetului si imaginii (totul a fost filmat in Full HD, 1920×1080, pentru pasionati). Materialul a fost filmat in Salina Turda, este produs in parteneriat cu Empire Video Production si cu participarea HBO Romania, si contine peste o ora si jumatate de muzica si aproape jumatate de ora de materiale bonus (documentar, making-of, galerie foto etc.). In concert am cantat si o piesa noua, „Running In Circles”, precum si o piesa avandu-l ca invitat pe Nicu Alifantis.



Tot sambata vom lansa si aplicatia byron pentru Android 🙂 Asa ca haideti pe 2 iunie la Terasa Verona din Bucuresti, incepand cu ora 19:00. Vom canta unplugged ca pentru o seara de vara alaturi de Alexandru Andries, Ada Milea, Ioana Mantulescu si cvartetul A Quattro, vom lansa Live Underground pe Blu-ray, vom lansa o aplicatie mobila si cine stie ce idei ne mai vin pana atunci.

Pret bilet: 30 lei
Terasa Verona – str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, sector 1, Bucuresti (in curtea librariei Carturesti), telefon 0732 003 060


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *